Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΑΣΤΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ

ΟΙ ΑΣΤΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ

Γιώργος Π. Τριανταφυλλόπουλος

3 σχόλια:

cornelsen είπε...

Εγώ, αντιθέτως, βαριέμαι ακόμη και να διαβάσω τον Γιανναρά. Αλλά από ότι γράφει ο άνθρωπος -και δεν αναφέρομαι μόνο στο συγκεκριμένο πόνημά του- φαίνεται ότι έχει μεγάλη άγνοια για το τι συμβαίνει ή, καλύτερα, τι συνέβηκε τα προηγούμενα χρόνια και γιατί φτάσαμε ως εδώ.
Και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ακόμη "γιανναράδες", "χωμενίδηδες" και άλλοι τής ίδιας συνοματαξίας (άλλος καβαλημένος στο σύννεφό του, άλλος γιατί εξαργυρώνει την προπαγάνδα του) που γράφουν ότι αηδία τούς κατέβει στι κεφάλι.
cornelsen

eparistera είπε...

Γειά σου cornelsen. Δεν διαφωνώ σε όσα λες. Εκείνο που είναι εντυπωσιακό είναι το ότι μόλις ένιωσαν πως κινδυνεύει το πολιτικό σύστημα στο οποίο είναι οργανικά ενταγμένοι πήραν θέση. Διάλεξαν στρατόπεδο και με πάθος προσπαθούν να υπερασπιστούν την ουσία του συστήματος. Τον καπιταλισμό. Στην αρχή το έπαιζαν αδιάφοροι. Κατόπιν άρχισαν να ξεθαρρεύουν και τώρα ξεσπαθώνουν καθώς αισθάνονται πως πάμε προς το γκρεμό και κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον .

Ανώνυμος είπε...

σαφως κ διαλεξε στρατοπεδο ο συγκεκριμενος.πριν κανα δυο χρονια αποκαλουσε τον σημερινο πρωθυπουργο ως ολιγιστο.κ τωρα γλυφει.ολη αυτη η σοβαροφανεια κ ο πομπωδης λογος μονο αηδιαστικα ειναι.δεν του εμαθε φαινεται κανεις,πως τα στερνα τιμουν τα πρωτα.τα ιδια ισχιουν κ για τον αλλον,το σκηνοθετη ντε,με τη μαντιναδα.επεσαν τα προσωπεια τους κ το τραγικο ειναι πως δεν τους νοιαζει καθολου.

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...