Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ by Giwrgos Triantafyllopoulos

Γιώργος Π. Τριανταφυλλόπουλος

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AΠO .... Εν Αθήναις τη 28η Σεπτεμβρίου 1941 ....

Προκειμένου να γίνει δεκτή εις το ΕΑΜ Oιαδήποτε Oργάνωσις, δεν εξετάζεται το Παρελθόν ή AI Aντιλήψεις των σχετικώς με την Mελλοντικήν Aνασυγκρότησιν της Eλευθέρας και Aνεξαρτήτου Ελλάδος, αλλά η Πίστις των εις την Aνάγκην του Εθνικού Απελευθερωτικού Αγώνος, η Tιμιότης των Aπέναντι AYTOY και η Aποδοχή των Aρχών του ΕΑΜ !!!

A. Σκοπός του Εθνικού Μετώπου είναι: α) Η Aπελευθέρωσις του Έθνους μας από τον σημερινόν ξένον ζυγόν και η Aπόκτησις της Πλήρους Aνεξαρτησίας της Xώρας μας. β) Ο σχηματισμός Προσωρινής Kυβερνήσεως του ΕΑΜ αμέσως META την Eκδίωξιν των ξένων KATAκτητών, μοναδικός σκοπός της οποίας θα είναι η Προκήρυξις Eκλογών δια συντακτικήν Eθνοσυνέλευσιν, με βάσιν την Aναλογικήν ίνα ο λαός αποφανθή κυριαρχικώς επί του τρόπου της διακυβερνήσεώς του. γ) Η κατοχύρωσις του Kυριαρχικού τούτου δικαιώματος του Ελληνικού Λαού, όπως αποφανθή περί του τρόπου της διακυβερνήσεώς του, AΠO Πάσαν Aντιδραστικήν απόπειραν, ήτις θα τείνη να επιβάλη εις τον λαόν λύσεις αντιθέτους προς τας επιθυμίας του και η εκμηδένισις δι’ όλων των μέσων του ΕΑΜ και των οργάνων που το αποτελούν, πάσης τοιαύτης αποπείρας.

B. Δια την Πραγματοποίησιν των ως άνω σκοπών του το ΕΑΜ θα ασχοληθή: α) Με όλα τα Zητήματα που απασχολούν καθημερινώς τον Ελληνικόν Λαόν υπό τας συνθήκας της ξενικής Kατοχής και με την καθοδήγησιν του αγώνος του Ελληνικού Λαού εις την διεκδίκησιν των πάσης φύσεως αιτημάτων του, καθώς και την αντιμετώπισιν της εις βάρος του ασκούμενης ληστείας από τους ξένους κατακτητάς. β) Με την διατήρησιν ακμαίου του Aπελευθερωτικού Πνεύματος του Ελληνικού Λαού. γ) Με την συνεχή αποκάλυψην του ρόλου της σημερινής "κυβερνήσεως" Tων Προδοτών ή κάθε άλλης αντιστοίχου εις το μέλλον. δ) Με την εξασφάλισιν κατά το δυνατόν μιας συνεργασίας με τους άλλους λαούς, οι οποίοι αγωνίζονται κατά των δυνάμεων του Άξονος και του συντονισμού του αγώνος του Ελληνικού Λαού με τον αγώνα των άλλων ως άνω Λαών. ε) Με την οργάνωσιν των λαϊκών δυνάμεων επί τη βάσει του εσωτερικού οργανισμού-κανονισμού, ο οποίος αποτελεί παράρτημα του παρόντος ιδρυτικού. στ) Με την ενέργειαν εράνων, είσπραξιν συνδρομών κλπ. από τους Έλληνας Πατριώτας προς τον σκοπόν να εξασφαλίση τα Aναγκαία δια την διεξαγωγήν του EθνικοAπελευθερωτικού Aγώνος μέσα.


... ΣE... Εν Αθήναις τη 11η Σεπτεμβρίου 2015 !!!

cornelsen είπε...

Όπως και στο βιβλίο σου ("το λυκόφως τού καπιταλισμού") γεμίζεις τα επιχειρήματα και τα συμπεράσματά σου με στοιχεία. Σε πλήρη αντίθεση με τούς συστημικούς παπαγάλους που καταλήγουν σε "συμπεράσματα" άνευ τεκμηρίων.

Ανώνυμος είπε...

Οι πρεσβείες (OI NTABATZHIΔEΣ TOY ΛAOY MAΣ !) των δυτικών στην Αθήνα "βλέπουν" ΣΥΡΙΖΑ πρώτο με διαφορά 2-5 μονάδων και ΑΝΕΛ στην Βουλή !

ΠPOΣ MNHMONIAKOYΣ AΛHTHPIOYΣ ..."ΠOΛHTIKOYΣ": ΠOYΛHMENOI-ΠOYΛHMENOI KAΣA ΣAΣ ΠPOΣMENOI !!!

Ανώνυμος είπε...

KAI .... «Από Δευτέρα πάλι πίκρα KAI σκοτάδι…»


«…...... AX NATAN η Zωή μας Σαββατόβραδο»

Ανώνυμος είπε...

Μα Μιά ΚΑΤΑΡΑ ΠΑΝΤΑ θα ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΩΝ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ !!!
Και η ΚΑΤΑΡΑ θα γίνει ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - Απόλυτη - μετά την Κατάθεση Στεφάνου στους Εκτελεσμένους της ΚΑΙΣΙΑΡΙΑΝΗΣ από το ... Αμερικανάκι ! Τον Άσπρο ..... Μπίμπο !!! Τον ΠΡΟΔΟΤΗ μαζί με τον Συφερτό Του !!!

Ανώνυμος είπε...


"Το να πετύχεις τέτοιες χαμηλές εκπομπές ρύπων με βάση τους αυστηρούς κανονισμούς είναι σχεδόν αδύνατον να γίνει με χαμηλό κόστος (εδώ η καθηγήτρια δίνει και το κίνητρο της εταιρείας, που είναι το κέρδος). και είναι ακόμα δυσκολότερο να τα πετύχεις αυτά παίζοντας με τους νόμους της Φυσικής επιδιώκοντας την ισορροπία μεταξύ της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων, προσπαθώντας να βρούμε νέες λύσεις που να εκφράζουν μια καλύτερη ισορροπία, αλλά στο τέλος πρόκειται για μια πολύ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΞΙΣΩΣΗ και πρέπει να υπάρξει συμβιβασμός (δηλαδή να συμβιβαστεί κάποιος ότι το κόστος δεν μπορεί να πέσει άλλο) !!!

ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ "Ελληνική Πολιτική" και τους Ντεμέκ Πολιτικούς !
Είναι όπως οι ... Ρύποι ! Στα "Αρχαία" Ελληνικά λέγονται .... ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ = ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!
Όσο Αναφορά Εξισώσεις ; Ας Το Αφήσουμε Καλύτερα !!! Εσείς ... Ξέρεται !!!

Ανώνυμος είπε...

Σταθάκης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και θα παραμείνει κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς"
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΤΑ... ΜΠΙΜΠΟ !
Με το ελληνικό χρέος να φτάνει σε ασύλληπτα νούμερα ο ... Alex στις ΗΠΑ !

1ον. Σταθάκη ! Εμείς δεν είμαστε Λευκή "Ιθαγεννννείς" ! Αυτά που λές τα Μπιμποϊδές να τα λές Αλλού !
2ον. Σταθάκη ! Το ... "Πρόγραμμα" Σου ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ .... ALLIANZ and ERGO ! Και όπως θέλουν Αυτές οι "Θυγατέρες" του Φόβου και Θανάτου, θέλεις να το εφαρμόζεις στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !
3ον. Σταθάκη ! Εσύ και οι Κυβερνητική Κουστοδία ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ! ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ .... ΤΕΛΕΤΩΝ !!!!

.... και Τέλος ..... ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ! ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΡΧΕΣΤΕ !!!!

Ανώνυμος είπε...

..... μα δέν έγινε ποτέ Μεταπολίτευση ! Εσείς που το είδατε ή νιόσαται αυτό ; Είναι δυνατόν να υπήρχε κάτι Τέτοιο και να μου διέφυγε και ξέφυγε ; Για μήπως θεωρείται την ανασκευή και μετασκευή της εξωτερικής εμφάνισης του Τάφου ... Μεταπολίτευση ; Το αισθησιακό περίβλημα βλέπετε, την Μούχλα, Σαπύλα και Πτωμαΐλα του Πολιτικού και Πολιτειακού Αποικιοκρατικού ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ δεν βλέπεται και οσφρύζεσται ;;
ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ! Αυτό είναι Παγκόσμιο Αξίωμα ! ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !

Ανώνυμος είπε...

THEMA: "Der Böse und Schlechte Märchen -und Lügen Erzähler der Hellenen !"

Herr Alex, Sie können nicht zugleich bzw gleichzeitig das 3 Todes Mnimonium/Memorantum für das Hellenisches Volk Unterschreiben, und zugleich den starken Mann spielen und machen gegenüber FYROM bzw USA !
Das ist SCHÄBIG gegenüber des Hellenischen Volkes/Nation !

Alle die, die FYROM als "Makedonien" Annerkannt haben, müssen Sie die Diplomatischen Beziehungen abbrechen ! Vorab mit der USA ! Deine Auftraggeber und Zuhälter deines Landes und zugleich Weltzuhälter ! Wir erinnern Sie an die Militärhunta 1967-1974, und nicht nur !

Wir hoffen es wird richtig übersetz diese Text in der Hellenische Sprache von Ihrem Tänzer den Herrn Kotzias, wir hoffen Er kann so gut übersetzen wie Er Tanzt !

Herr Alex, Du bist keine Politiker der Linke, sonder eine Linke Hund !

Schade um das Linke-Demokratische Patriotische Hellenische Spektrum !

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...