Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΙΝΑ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ

ΚΙΝΑ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Γιώργος Π. Τριανταφυλλόπουλος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οποτε τι γινεται?μηπως ο καπιταλισμος τινει να τελειωσει τον κυκλο του το πολυ σε 30 χρονια κ να παμε σε ενα αλλο επιπεδο?αναρωτιεμαι τι καινουργιο θα γεννηθει.η φεουδαρχια γεννησε τον καπιταλισμο νομιζω.ο καπιταλισμος τι θα γεννησει?

eparistera είπε...


Το ερώτημα που θέτεις ανώνυμε είναι καίριο και η συζήτηση πολύ μεγάλη. Μάλλον θα πρέπει να το συζητήσουμε αφού πρώτα δούμε το σύνολο των επιχειρημάτων και των σκέψεων- ακριβώς πάνω στο ερώτημα που βάζεις - που θα περιέχονται στο βιβλίο μου που θα κυκλοφορήσει σε κάνα μήνα. Να τα πούμε τότε καλύτερα αφού έχουμε μπροστά μας το σύνολο των επιχειρημάτων και των σκέψεών μου. Τότε θα μπορείτε να με ταράξετε και στην κριτική.

Ανώνυμος είπε...

Για την υπόλοιπη ευρωπη δεν είμαι σίγουρος για το τι θα συμβεί αλλά για την Ελλάδα ειναι βέβαιο οτι θα ζήσουμε σε τριάντα χρόνια από τώρα ξανά το κιλελερ(δεν εχει μεινει εργοστάσιο ετσι κι αλλιώς ,θα γυρίσουμε στη γη και τα ζώα ,μιχαλολιακους την κορη του, αυτά τα ζώα) η στην Αμερική της άγριας δύσης του 1870 με κουμπούρι στην ζώνη και μπιστικούς να φυλάνε τα μεγάλα ρατζο(λόγω Αγροτικής,Πειραιώς) και κάπου εκεί στο βάθος θα ειναι ο φτωχός ελληνας θείος σαμ που θα περιποιείται τα καλαμπόκια,ευτυχώς που δεν θα ζήσω να το δω.

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...